Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kimin tarina:

 

Kimin taikuriura alkoi jo peruskoulun 6.luokalla, kun kaupunki rahoitti Jari-taikurin pitämiä taikurikursseja kerran viikossa. Näille kursseille koulupäivän jälkeen Kimi osallistui aina erittäin mielellään. Myöhemmin Kimi osallistui vielä Jari-taikurin järjestämille taikurikursseille viikonloppuna ja kesä- sekä talvilomien aikana. Muutaman vuoden aikana temppuja olikin kasautunut jo aika paljon ja niinpä 13-vuotiaana Kimi kasasi tempuistaan ensimmäisiä taikuriesityksiään ja alkoi esiintymään pääsääntöisesti lasten syntymäpäivillä ja myöhemmin myös häissä, päiväkodeissa ja tapahtumissa sekä erilaisissa muissa juhlissa saaden näin esiintymiskokemusta ja hieman taskurahaa ja opiskelurahaa.

  

 

14-15-vuotiaana tuo peruskoulun 6-luokalla aloitettu harrastus alkoi tuoda esiin uutta ammattihaavetta, joka ottikin pian kärkisijan kauan sitä hallinneelta poliisilta pois. Ammattitaikuri haave piti ylivoimaista kärkisijaa ja pikkuhiljaa muut ammattihaaveet alkoivat unohtua. Ammattihaaveen vaihtumisen lisäksi 14-15-vuotiaana Kimi hoiti myös kristilliset asiat kuntoon nimittäin pääsi ripille ja kävipä vielä isoskoulutuksenkin, toimien koulutuksen jälkeen neljä kertaa isosena rippikouluissa ja rippileirillä.

 

Koulujen kesälomien aikana Kimi oli töissä Vantaan seurakuntayhtymällä, tehden erilaisia piha- ja puutarhatöitä.

http://www.vantaanlauri.fi/arkisto/2008/2008-06-19/henkilokemiaa/Kesaduunissa

 

Unelman toteuttamista oli kuitenkin vielä odotettava, vaikka lasten synttärikeikkoja olikin edelleen kohtalaisesti, nimittäin kun peruskoulun pitkät yhdeksän vuotta olivat ohi, oli edessä kolme vuotta kestävä ammattitutkinnon suorittaminen. Kimi suoritti Suomen Liikemiesten Kauppaoppilaitoksessa (http://www.businesscollege.fi/) Merkonomin paperit ja kirjoitti yhden luokkansa parhaimmista opinnäytetöistä.

 

Valmistumisesta vain puolitoista kuukautta myöhemmin Kimi meni suorittamaan asepalvelusta, minkäKimi suoritti lääkintämiehen tehtävissä, eli palveli Suomen Puolustusvoimissa yhdeksän kuukauden ajan.

 

Armeijan jälkeen Kimi työskenteli vielä jonkin aikaa Rautakaupassa, myyden ja sävyttäen maalia sekä myyden muuta rautakauppa tavaraa kuten laminaattia, ruuveja ja nauloja, kylpyhuone tarvikkeita ja laattoja.

 

Ja lopulta syksyllä 2011  alkoi unelma ammatin alustavat työt ja aikanaan myös varsinaiset, ammattitaikuri keikat ja näyttelijän, mallin sekä muut esiintyjän työt.

 

Tänä päivänä…